Catering2018-06-05T21:02:57+00:00

LÆKRE RETTER TIL DINE FESTER

Catering til alle arrangementer

Bestillinger kan afgives mellem kl. 8 og 15, enten via formularen nederst,
på telefon 3295 0276 eller ved personlig henvendelse i butikken.

Levering fra kr. 100,-

Platte catering - Th Sørensen

DET KLASSISKE KOLDE BORD

Platter

Vi leverer platter til enhver højtid og anledning. Traditionelle platter med klassikere fra vores gode, danske køkken, serveret helt rigtigt.

BESTIL
Buffet - Catering, Th Sørensen

BUFFET TIL DIN STORE FEST

Buffeter

Lad os levere buffeten til din fest, så du kan koncentrere dig om dine gæster.
Vores buffeter er lavet efter stolte, danske traditioner af faglærte kokke.

BESTIL
Pølse & Ostebord - Catering hos Th Sørensen

TRADITIONELLE LÆKKERIER

Pølse- & ostebord

Den perfekte anretning af velkendte og velsmagende pølser og oste, som med garanti vil gøre dine gæster glade. Altid fint anrettet med det traditionelle tilbehør, som det sig hør og bør.

BESTIL
Brunch catering, Th Sørensen

KOMPLET NUTIDIG KLASSIKER

Brunch

Komplet og afrundet brunch lige til at sætte på bordet. Glæd dine gæster med en dejlig brunch. Vi laver maden, så skal du kun sørge for kaffen.

BESTIL
Reception Th Sørensen

HÅNDHOLDTE LÆKKERIER

Reception

Flotte kanapéer, pindemadder og andre håndholdte lækkerier. Leveres altid smukt færdiganrettet på fine fade, lige til at sætte på bordet.

BESTIL
Festmad - Catering Th Sørensen

DEN PERFEKTE MENU

Festmad

Få en dejlig fest med vores komplette menuer med årstidens råvarer. Vælg mellem vores faste menuer eller sammensæt dine egne favoritter.

BESTIL
Farfars køkken, Catering Th Sørensen

HÆDERKRONEDE KLASSIKERE

Farfars køkken

En bred vifte af gode, gammeldags klassikere. Gedigent håndværk, som vores farfar lavede det, præcis som det skal være.

BESTIL
Grillmenu Catering - Th Sørensen

LÆKKERT & SAFTIGT

Grillmenu

Lækkert grillstegt kød eller traditionel helstegt pattegris til din fest. Sprødt udenpå og saftigt indeni. Vi leverer også tilbehøret, grillen og kul.

BESTIL

TIL ALLE SLAGS ARRANGEMENTER

Catering

Catering til din store fest, reception eller fejring kan du trygt bestille hos Th Sørensen i København.

Vi trækker på over 120 års erfaring og traditioner, når vi laver og leverer maden til din store fest, højtid, konfirmation, bryllup, barnedåb, svendegilde, runde fødselsdag, reception eller firmafest.

Tradition og historie forpligter: Smørrebrødsforretningen og cateringen Th Sørensen ligger på samme hjørne på Amager, hvor vores oldefar startede familiefirmaet i 1896, og herfra har vi leveret god dansk mad til livets store fester lige siden.

Vores historie forpligter, og ligesom vores oldefar sætter vi en ære i at levere mad og catering, der er lavet efter stolte traditioner og af brancheudlært personale, så du er sikker på at få god og veltilberedt mad ud af huset til din fest.

Vi leverer mad ud af huset til alle livets mærkedage og helligdage. Når du bestiller catering til din fødselsdag, reception, bryllup, konfirmation, barnedåb, studenterfest eller sommerfest hos Th Sørensen på Amager, kan du være sikker på, at vi går op i både kvaliteten og servicen.

Vi tilbyder menuer til alle de store fester, hvor du gerne vil have mad udefra, så du kan koncentrere dig om gæsterne og festen, uden at skulle rende frem og tilbage mellem køkkenet og spisebordet.

Menuerne til vores catering passer til sæsonen, så du får mad af de bedste og mest friske råvarer, som det sig hør og bør.

Du kan trygt bestille og betale catering til København og Amager her på siden.

Vi sørger for, at alle dine oplysninger er krypterede, så de ikke kan ses af andre. Foretrækker du at afgive din bestilling personligt, er du velkommen til at ringe til os på tlf: 3295 0276 eller komme ned i butikken på Amagerbrogade 41 og bestille hos vores dygtige, faguddannede personale.

FORESPØRGSEL

Bestil cateringmenuer

Hent en brochure i butikken eller se den online

BROCHURE

Ved afsendelse af din forespørgsel, giver du samtykke til at Th Sørensen må behandle og opbevare dine indtastet oplysninger. Læs mere i vores persondatapolitik

OBS: Online bestillinger skal være bestilt mindst 1 time før ved afhentning. Ved levering samme dag skal vi have din ordre inden kl. 12. Afbryd

Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok