ET STYKKE DANMARKSHISTORIE

Højtbelagt smørrebrød

AMAGERS ÆLDSTE SMØRREBRØDSFORRETNING

Højtbelagt smørrebrød fra Th Sørensen. Vi har smurt smørrebrød til Amager og omegn siden 1896.

Vi sætter en ære i at opretholde traditionerne i vores familiefirma, hvor smørrebrødet altid er blevet lavet med respekt for råvarerne, kunderne og den gode smag — og af brancheudlært personale. Sådan har det været i generationer, og sådan skal det blive ved med at være.

Hver dag laver vi frisksmurt smørrebrød i vores butik på Amager.

Vi har selvfølgelig alle klassikerne: fra sildemadden over fiskefileten til roastbeef, flæskesteg, frikadelle, pølse og dyrlægens natmad mm. til æg, kartoffel og fjerkræ, og lækre ostemadder til at slutte af med.

EN BID AF DANMARKSHISTORIEN

Vores højtbelagte smørrebrød er velsmagende bidder af Danmarkshistorien med ekstra meget af alt det gode. Lad dig friste af vores store udvalg af lækre klassikere.

Find dine favoritter i kategorierne Sild, Fisk, Kød, Æg & kartoffel, Fjerkræ og Ost, eller bestil uspecificeret højtbelagt smørrebrød og håndmadder fra Diverse.

(Bestilling af uspecificeret højtbelagt smørrebrød skal afgives mindst en dag i forvejen. Uspecificeret mellem smørrebrød og håndmadder kan bestilles samme dag).

AFHENT I BUTIKKEN ELLER BESTIL LEVERING

Bestil smørrebrød

Du kan printe eller downloade vores smørrebrødsseddel herunder og vælge i ro og mag derhjemme, inden du bestiller.

Bestil dit smørrebrød her på hjemmesiden, på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Smørrebrød torskerogn- Th Sørensens online bestilling

DANSK SMØRREBRØD

Højtbelagt smørrebrød

Skal du forkæle dig selv eller andre med det traditionsrige og lækre danske smørrebrød, er Th Sørensen på Amager det rette sted at handle.

Vi smører godt, gammeldags luksussmørrebrød, som det har været kutyme i nu fire generationer. Med det højtbelagte smørrebrød kræser vi ekstra for detaljen, og der skal ikke mangle noget.

BESTILLING AF HØJTBELAGT SMØRREBRØD FRA TH SØRENSEN PÅ AMAGER – HURTIGT OG NEMT

Vi sørger for at dine oplysninger er sikret og bruger dem kun til at kunne behandle din bestilling. Vælg, om du selv vil hente det, eller om vi skal levere det til dig. Vi leverer både til den dejlige frokost hjemme, til selskaber og til arbejdspladser, når kollegaerne skal have noget ekstra godt.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med din bestilling – antal, levering eller andet er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 3295 0276, så hjælper vi dig gerne. Du kan også skrive dit spørgsmål til os via formularen på vores kontaktside.

Vi har alle klassikerne og mere til.

Find og vælg dine favoritter herunder.