Historie2018-05-03T15:51:26+00:00

TRADITIONER FORPLIGTER – ETABLERET I 1896

Historie

Th. Sørensen Dinér Transportable blev etableret i 1896 og i dag er det fjerde generation der driver familiefirmaet. Vi sætter fortsat en ære i traditionerne for gennemført smørrebrød og veltilberedt dansk mad.

Hos Th Sørensen får du serveret et veltilberedt stykke danmarkshistorie, hvad end du bestiller højtbelagt smørrebrød eller en hel buffet til levering ud af huset. For mere end hundrede års erfaring synes vi med rette, at vi kan kalde os eksperter indenfor smørrebrød og catering.

Vi beskæftiger i dag en lang række medarbejdere, der alle er uddannet indenfor branchen med det formål at levere det bedste af det bedste.

Vi er således leverandører til både større og mindre offentlige og private virksomheder samt til receptioner fra 10 til flere hundrede personer.

GALLERI

Billeder igennem tiden

OBS: Online bestillinger skal være bestilt mindst 1 time før ved afhentning. Ved levering samme dag skal vi have din ordre inden kl. 12. Vi holder lukket d. 24.-25. & 26. december. Afbryd

Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok