Dagens ret2018-09-30T18:50:22+00:00

DAGENS RET FRA KR. 58,-

DAGENS DESSERT KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Mandag 1/10 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder. Hertil persillekartofler
Tirsdag 2/10 Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Onsdag 3/10 Forloren hare med bacon, ribsgelé, flødesauce og kartofler
Torsdag 4/10 Fiskefrikadeller med rejesauce og dildkartofler
Fredag 5/10 Gule ærter med flæsk, medisterpølse og sennep
Lørdag 6/10
Søndag 7/10
Rosastegt kalvetyksteg stegt som vildt med rosmarin, salvie og bacon. Hertil flødesauce, stegte kartofler og waldorfsalat
Mandag 8/10 Kålrouletter med muskatflødesauce, kartofler og syltet agurk
Tirsdag 9/10 Boller i karrysauce med mangochutney og rispilaf
Onsdag 10/10 Brunkål med flæsk, medisterpølse og sennep
Torsdag 11/10 Grillet laks med sesamfrø, urtesauce, krebsehaler og pasta
Fredag 12/10 Svinekæber med rodfrugtemos, lækker sauce og baconsvøbte gulerødder
Lørdag 13/10
Søndag 14/10
Lammeculotte med pesto, ratatouille, broccoli, stegte gulerødder og rosmarinstegte kartofler
Mandag 15/10 Kalvelever med bløde løg og bacon. Hertil kartofler, flødesauce og asier
Tirsdag 16/10 Kogt kylling med aspargessauce og kartofler
Onsdag 17/10 Kalvesauté med tomat, hvidløg, champignon og kartofler
Torsdag 18/10 Lakselasagne med pesto
Fredag 19/10 Bøf stroganoff med champignon og kartoffelmos
Lørdag 20/10
Søndag 21/10
Kalvefilet stegt rosa med rosmarin, porregratin, stegt blomkål, sauce moutarde og persillekartofler
Mandag 22/10 Glaseret hamburgerryg med stuvet spinat og gulerodskompot
Tirsdag 23/10 Lasagne med oksekød, aubergine og squash
Onsdag 24/10 Paneret flæsk med stuvet rosenkål og persillekartofler
Torsdag 25/10 Kogt laks med broccoli, sauce hollandaise og dildkartofler
Fredag 26/10 Stegt kalkunbryst med timian, ovnbagte rodfrugter og peberfrugtsauce
Lørdag 27/10
Søndag 28/10
Helstegt hjortekølle med honningristede hasselnødder, østershatte, vildtflødesauce, kartofler og waldorfsalat
Mandag 29/10 Kalvehjerter i flødesauce med asier og kartoffelmos
Tirsdag 30/10 Kotelet med ratatouille, paprikasauce og rispilaf
Onsdag 31/10 Vildthakkebøf med bacon, rysteribs og champignon a la creme

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 65,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 65,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 65,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 75,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort

OBS: Online bestillinger skal være bestilt mindst 1 time før ved afhentning. Ved levering samme dag skal vi have din ordre inden kl. 12. Afbryd

Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok