DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Torsdag 1/8 Grillet laks med hokaidosauce, broccoliasparges og persillekartofler
Fredag 2/8 Ølbraiserede svinekæber med urtekartoffelmos og lækker sauce
Lørdag 3/8
Søndag 4/8
Kalvetyksteg stegt som vildt med bacon, salvie & rosmarin. Hertil vildtflødesauce og tranebær, waldorfsalat og ovnstegte kartofler
Mandag 5/8 Krebinetter med stuvet blomkål, gulerødder og persillekartofler
Tirsdag 6/8 Kylling i karry med løse ris
Onsdag 7/8 Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Torsdag 8/8 Rødspættefilet med karrysauce, ristede mandler og mango. Hertil rispilaf
Fredag 9/8 Forloren hare med kartofler, flødesovs og ribs
Lørdag 10/8
Søndag 11/8
Oksestriploin stegt rød. Hertil champignon & cherrytomater, broccoliasparges, ovnstegte rosmarinkartofler og rødvinssauce
Mandag 12/8 Kogt hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
Tirsdag 13/8 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Onsdag 14/8 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, flødesauce og kartofler
Torsdag 15/8 Helstegt rødspætte med persillesauce, citron og kartofler
Fredag 16/8 Sprængt oksebryst med gulerod, porre & rosenkål. Hertil peberrodssauce
Lørdag 17/8
Søndag 18/8
Gammeldags oksesteg med persille & champignon. Hertil glaserede løg, bønner, råstegte kartofler og rødvinssauce
Mandag 19/8 Boller i karry med løse ris / Frikadeller med stuvede ærter & gulerødder og kartofler
Tirsdag 20/8 Revelsben med barbecuesauce, bolsjebeder og flødekartofler
Onsdag 21/8 Kalvefrikassé med ærter, gulerødder, asparges og persillekartofler
Torsdag 22/8 Laks og lyssej med urtesauce og rejer, frisk pasta og dild
Fredag 23/8 Stroganoff med bacon & champignon, kartoffelmos og asier
Lørdag 24/8
Søndag 25/8
Farin- og sennepsglaseret skinke med rødbede- og peberrodssalat, ovnbagte rodfrugter og flødekartofler med hvidløg og muskatnød
Mandag 26/8 Bankekød med kartoffelmos og drueagurker
Tirsdag 27/8 Kogt høns i aspargessauce og kartofler
Onsdag 28/8 Hjerter i flødesovs med rysteribs og kartofler
Torsdag 29/8 Lakselasagne med spinat og pesto
Fredag 30/8 Indbagt kalkunbryst med orangesauce og röstikartofler
Lørdag 31/8
Søndag 1/9
Mørbradmedaljoner med bacon, grønne asparges, stegte cherrytomater, champignon a la creme og peberstegte kartofler

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort