DAGENS RET FRA KR. 75,-
DAGENS DESSERT FRA KR. 39,-
DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN
Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.
Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.
Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert. | |
---|---|
Tirsdag 1/4 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder |
Onsdag 2/4 | Hjerter i flødesauce med kartoffelmos |
Torsdag 3/4 | Indbagt laks med frisk pasta og porresauce Eller: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaise |
Fredag 4/4 | Mørbradgryde med kartoffelmos |
Lørdag 5/4 Søndag 6/4 |
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce |
Mandag 7/4 | Stegt kalvelever med bløde løg, champignon, bacon og flødesauce |
Tirsdag 8/4 | Hakkebøf med bløde løg, flødesauce og kartofler |
Onsdag 9/4 | Stegt kylling med persillekartofler, agurkesalat og skysauce |
Torsdag 10/4 | Fiskefrikadeller med remouladesauce, grønt og kartofler |
Fredag 11/4 | Forloren hare med bacon, ribsgelé, flødesauce og kartofler |
Lørdag 12/4 Søndag 13/4 |
Ølbraiserede svinekæber i flødesauce. Hertil rodfrugtmos med friske krydderurter |
Mandag 14/4 | Bøf stroganoff med hjemmelavet kartoffelmos og asier |
Tirsdag 15/4 | Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Hertil kartofler |
Onsdag 16/4 | Benløse fugle med kartoffelmos og lækker sauce |
Torsdag 17/4 | Sprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og friske grøntsager |
Fredag 18/4 | Sprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler og friske grøntsager |
Lørdag 19/4 Søndag 20/4 |
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce |
Mandag 21/4 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder |
Tirsdag 22/4 | Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder |
Onsdag 23/4 | Brændende kærlighed med rødbeder |
Torsdag 24/4 | Pasta linguini med store rejer i cremet hummersauce, asparges, spinat, tomat & parmesan. Eller: Biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaise |
Fredag 25/4 | Enebærgryde med urtekartoffelmos og appelsinsalat |
Lørdag 26/4 Søndag 27/4 |
Rosastegt kalvesteg med rosmarin. Hertil råstegte kartofler, bagte cherrytomater, vildtflødesauce og waldorfsalat |
Mandag 28/4 | Helstegt svinemørbrad med champignon a la creme, råstegte kartofler og dagens garniture |
Tirsdag 29/4 | Boller i karry med mangochutney og ris |
Onsdag 30/4 | Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler |
NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE
Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert fra kun kr. 39,-
DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896
Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.
Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.
Vores traditionelle danske middagsretter er lige, som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor (eller i vores tilfælde som farfar) lavede dem. Se også vores øvrige menu i butikken. Her finder du bl.a. smørrebrød, lune frikadeller, sandwich og salater.
Se butikkens menukort. Klik på knappen herunder.