DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Fredag 1/11 Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Lørdag 2/11
Søndag 3/11
Rosastegt kalveculotte med bagt tomat og gule beder med timian. Hertil dijonsauce med fløde og rosmarin
Mandag 4/11 Kalvesauté med urtemos
Tirsdag 5/11 Farseret nakkefilet med persille og soltørret tomat. Hertil kartofler og grønt
Onsdag 6/11 Boller i karry med mangochutney og ris
Torsdag 7/11 Fiskefrikadeller med remouladesovs, rejer og kartofler
Fredag 8/11 Faringlaseret skinke med flødestuvet spinat og brune og hvide kartofler
Lørdag 9/11
Søndag 10/11
¼ and med hvide kartofler, rødkål, æble & svesker og brun sovs. Dessert: Æblekage
Mandag 11/11 Stegt kalvelever med bløde løg, champignon & bacon. Hertil kartofler og flødesovs
Tirsdag 12/11 Sprængt oksebryst med peberrodssauce, kartofler, gulerødder og porre
Onsdag 13/11 Forloren hare med bacon, kartofler, flødesovs og ribsgelé
Torsdag 14/11 Fiskekrebinetter med limesauce, persillekartofler og grønt
Fredag 15/11 Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler
Lørdag 16/11
Søndag 17/11
Helstegt oksemørbrad med stegte grøntsager, hasselbackkartofler og rødvinssovs
Mandag 18/11 Kokospaneret kyllingebryst med ris, rosiner og mangochutney
Tirsdag 19/11 Hjerter i flødesauce med mos
Onsdag 20/11 Forloren skildpadde
Torsdag 21/11 Stegt kuller med hokkaidosovs, ovnstegte bådkartofler og grønne asparges
Fredag 22/11 Farseret kyllingebryst med kartofler, grønt og paprikasovs
Lørdag 23/11
Søndag 24/11
Kalvefilet med rosmarin, porregratin, stegt blomkål, sauce Moutarde og persillekartofler
Mandag 25/11 Kalkun cordon bleu med gorgonzolasauce, pasta og grønt
Tirsdag 26/11 Brunkål med medister og kogt flæsk
Onsdag 27/11 Krebinetter med stuvede ærter & gulerødder og kartofler
Torsdag 28/11 Dampet laks med pasta og porresovs
Fredag 29/11 Mørbradbøffer med bløde løg, kartofler og champignon a la creme
Lørdag 30/11
Søndag 31/12
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og sovs

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort