Dagens ret 2018-06-04T08:50:29+00:00

DAGENS RET FRA KR. 58,-

DAGENS DESSERT KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

Dagens ret: god, dansk mad til Amager og omegn

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder, og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Fredag 1/6 Stroganoff med champignon & bacon, kartoffelmos og asier
Lørdag 2/6
Søndag 3/6
Revelsben med barbecuesauce, coleslaw og flødekartofler m/ hvidløg & muskat
Mandag 4/6 Biksemad med spejlæg, bearnaisesauce og rødbeder
Tirsdag 5/6 Porchetta med hvidløg & persille, flødekartofler og tomatsalsa
Onsdag 6/6 Krebinetter med stuvet spinat, gulerodsstave og kartofler
Torsdag 7/6 Fiskefrikadeller med dild, grønne asparges svøbt i bacon og hertil limesauce
Fredag 8/6 Stegt kylling med skysauce, kartofler og agurkesalat
Lørdag 9/6
Søndag 10/6
Oksetyndstegsfilet stegt rød med ovnbagte rodfrugter, bearnaisesauce og kartoffelrösti
Mandag 11/6 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, kartofler og flødesauce
Tirsdag 12/6 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Onsdag 13/6 Frikadeller med stuvet spidskål, ovnbagt pastinakrod og kartofler
Torsdag 14/6 Grillet laks med broccoli, kartofler og champagnesauce
Fredag 15/6 Kyllingebryst stegt med bacon & salvie, sauce choron og stegte kartofler
Lørdag 16/6
Søndag 17/6
Rosastegt kalvetyksteg, hertil broccoli og timianstegte cherrytomater, dijonsauce og persillekartofler
Mandag 18/6 Mørbradbøf med bacon og grønne asparges, champignon á la creme og kartofler
Tirsdag 19/6 Kogt kylling med karrysauce, frisk mangofrugt, mandler og rispilaf
Onsdag 20/6 Lasagne med tomat og basilikum, hertil råkostsalat
Torsdag 21/6 Stegt makrel med stuvet blomkål, kartofler og fennikelsalsa
Fredag 22/6 Stegt andebryst med porre og gulerod, persillekartofler og peberrodssauce
Lørdag 23/6
Søndag 24/6
Farseret svinemørbrad med soltørrede tomater og persille, svøbt i bacon. Hertil haricots verts og champignon, skovsvampesauce og ristede kartofler
Mandag 25/6 Cevapcici med hvidløg og persille, stegte søde kartofler og tomatsauce
Tirsdag 26/6 Kalvefrikassé med persille og nye kartofler
Onsdag 27/6 Glaseret sprængt oksebryst med forårsløg, gulerod og sursød sauce
Torsdag 28/6 Laksefarseret rødspættefilet med rejesauce og dildkartofler
Fredag 29/6 Boeuf bourguignon med urter og rødvin, hertil kartoffelmos og asier
Lørdag 30/6
Søndag 1/7
Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager, rosmarinkartofler og rødvinssauce

Nye retter hver måned og masser af gengangere

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

Dansk mad til Amager siden 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Boller i karry med ris kr. 59,-
Tirsdag Forloren hare kr. 59,-
Onsdag Mørbradgryde med ris eller mos kr. 59,-
Torsdag Stegt flæsk med persillesovs kr. 59,-
Fredag Wienersnitzel med råstegte kartofler kr. 69,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort