DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Lørdag 1/2
Søndag 2/2
Helstegt pestomarineret svinemørbrad med spinatsoufflé og cherrytomat med timian. Hertil flødekartofler med hvidløg og muskatnød
Mandag 3/2 Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Tirsdag 4/2 Boller i karrysauce med mangochutney og rispilaf
Onsdag 5/2 Vildthakkebøf med bacon, rysteribs, champignon a la creme og kartofler
Torsdag 6/2 Grillet laks med sesamfrø, flødestuvet spinat og kartofler
Fredag 7/2 Forloren hare med bacon, flødesauce, ribsgelé og kartofler
Lørdag 8/2
Søndag 9/2
Kalvefilet stegt rosa med pesto. Hertil porregratin, ovnbagte rodfrugter og trøffelsauce
Mandag 10/2 Krebinetter med stuvet vinterkål og persillekartofler
Tirsdag 11/2 Urtepaneret kyllingebryst med ratatouille og frisk pasta
Onsdag 12/2 Lasagne med tomat og aubergine. Hertil råkostsalat
Torsdag 13/2 Fiskefrikadeller med remouladesauce og rejer. Hertil dildkartofler
Fredag 14/2 Stroganoff med bacon & champignon. Hertil kartoffelmos
Lørdag 15/2
Søndag 16/2
Braiseret oksesteg med persille & rødvin, små champignoner og sukkerglaserede løg, rødvinssky og ovnstegte kartofler
Mandag 17/2 Kogt kylling med porre og gulerod, flødepeberrodssauce og kartofler
Tirsdag 18/2 Stegt kalvelever med bacon & bløde løg, kartofler, flødesauce og asier
Onsdag 19/2 Skinkegryde med karry, grønt og ris
Torsdag 20/2 Kogt laks med grønne asparges, champagnesauce og kartofler
Fredag 21/2 Flæskesteg med skysovs og kartofler
Lørdag 22/2
Søndag 23/2
Forloren and med æbler & svesker, flødesovs, persillekartofler og tyttebær
Mandag 24/2 Kalkundeller med pimentsovs og ris
Tirsdag 25/2 Græsk farsbrød med stegte søde kartofler, tatziki og tomatsauce
Onsdag 26/2 Glaseret skinke med stuvet grønkål og kartofler
Torsdag 27/2 Kåldolmere med persillechampignon, muskatflødesauce og kartofler
Fredag 28/2 Boeuf bourguignon med urter, rødvin og kartoffelmos. Hertil asier
Lørdag 29/2
Søndag 1/3
Kalvecoulotte stegt rosa. Hertil stegte tomater, ovnbagte beder med timian, dijonsauce og röstikartofler

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort