Dagens ret 2018-04-17T10:19:30+00:00

DAGENS RET FRA KR. 58,-

DAGENS DESSERT KR. 29,-

Hver dag har vi desuden også et udvalg af andre middagsretter.

Middagsretter
Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Lørdag 31/3
Søndag 1/4
Mørbradmedaljoner med bacon, grønne asparges, stegte cherrytomater, champignon á la creme og peberstegte kartofler
Mandag 2/4 Stegt kylling m/ skysauce, kartofler og agurkesalat
Tirsdag 3/4 Krebinetter m/ stuvet blomkål, gulerødder og persillekartofler
Onsdag 4/4 Biksemad med spejlæg, bearnaisesauce og rødbeder
Torsdag 5/4 Kogt laks m/ hollandaisesauce, rodfrugter & persille og kartofler
Fredag 6/4 Stegt kalvelever m/ bløde løg & bacon, kartofler, flødesauce og asier
Lørdag 7/4
Søndag 8/4
Kalvetyksteg stegt som vildt m/ bacon, salvie & rosmarin, waldorfsalat, vildflødesauce & tranebær og ovnstegte kartofler
Mandag 9/4 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Tirsdag 10/4 Ungarsk gullasch m/ hvidløg & champignon. Hertil kartoffelmos
Onsdag 11/4 Kogt oksespidsbryst m/ porre, gulerod & rosenkål og flødepeberrodssauce
Torsdag 12/4 Fiskefrikadeller m/ remouladesauce, rejer og dildkartofler
Fredag 13/4 Stroganoff m/ champignon & bacon, kartoffelmos og asier
Lørdag 14/4
Søndag 15/4
Oksefilet stegt rød med krydderurter, farseret tomat og haricots verts, peberstegte kartofler og bearnaisesauce
Mandag 16/4 Sigøjnerkotelet m/ champignon, små pølser og peberfrugtsauce. Hertil frisk pasta
Tirsdag 17/4 Karrygullasch m/ gulerod, champignon & banan, frisk mango m/ mynte og ris
Onsdag 18/4 Spareribs m/ barbecuesauce, flødekartofler m/ hvidløg og coleslaw
Torsdag 19/4 Grillet laks m/ bagt fennikel, stuvet spinat og kartofler
Fredag 20/4 Hakkebøf m/ stegte rodfrugter, ovnbagte rösti og bearnaisesauce
Lørdag 21/4
Søndag 22/4
Marineret svinemørbrad m/ svøb af bacon, porresoufflé, timian-cherrytomater og flødekartofler m/ rød peberfrugt
Mandag 23/4 Lasagne m/ tomat & aubergine. Hertil råkostsalat
Tirsdag 24/4 Kålrouletter m/ fløde-muskatsauce, bagt rødbede og kartofler
Onsdag 25/4 Chili con carne m/ kidneybønner, tacoskaller, salat og creme fraiche
Torsdag 26/4 Laksefarseret rødspættefilet m/ grønne asparges, hummersauce og dildkartofler
Fredag 27/4 Mørbradbøf m/ bløde løg & bacon, skysauce, kartofler og agurkesalat
Lørdag 28/4
Søndag 29/4
Pestomarineret kalvemørbrad m/ baconsvøbte haricots verts, farseret champignon, grilltomat og grøn pebersauce m/ dijonsennep. Hertil rösti
Mandag 30/4 Svinekæber i flødesauce m/ tyttebær og kartoffelmos