Dagens ret2019-02-11T11:47:03+00:00

DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Fredag 1/2 Forloren hare med bacon, ribsgelé, kartofler og flødesauce
Lørdag 2/2
Søndag 3/2
Rosastegt kalvetyksteg med løvstikke, ovnbagte rodfrugter og asparges i svøb. Hertil sauce moutarde og kartoffelrösti
Mandag 4/2 Boller i karrysauce med mangochutney, kokos og rispilaf
Tirsdag 5/2 Kogt kylling i flødepeberrodssauce. Hertil gulerod, porre og kartofler
Onsdag 6/2 Græsk farsbrød med ratatouilles og stegte rosmarinkartofler
Torsdag 7/2 Grillet laks med fennikelfrø, flødestuvet spinat, stegte gulerødder og kartofler
Fredag 8/2 Oksegullasch med kartoffelmos
Lørdag 9/2
Søndag 10/2
Helstegt oksefilet, stegt rød. Hertil broccolisoufflé, stegte kartofler og choronsauce
Mandag 11/2 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, flødesauce, kartofler og asier
Tirsdag 12/2 Paneret flæsk med gulerødder, stuvet blomkål og persillekartofler
Onsdag 13/2 Farseret porre med kartofler og porresovs
Torsdag 14/2 Lakselasagne med pesto og fennikelcoleslaw
Fredag 15/2 Stegte ribben med barbecuesauce, flødekartofler og gulerodssalat
Lørdag 16/2
Søndag 17/2
Hjortekølle stegt med salvie og rosmarin. Hertil ristede hasselnødder og tranebær, vildflødesauce, smørristede petit-kartofler og waldorfsalat
Mandag 18/2 Krebinetter med stuvet spidskål, gulerødder og persillekartofler
Tirsdag 19/2 Lasagne med tomat & basilikum. Hertil råkostsalat
Onsdag 20/2 Kalvehjerter i flødesauce. Hertil kartoffelmos og asier
Torsdag 21/2 Laksefrikadeller med hummersauce, krebsehaler, asparges og dildkartofler
Fredag 22/2 Indbagt oksekød med chili, rosiner & soltørrede tomater. Hertil stegte kartofler og salsa
Lørdag 23/2
Søndag 24/2
Urte- og ølbraiserede svinekæber. Hertil urtekartoffelmos, rysteribs og flødesauce
Mandag 25/2 Karrygullasch med champignon & rodfrugter. Hertil kokoschips og ris
Tirsdag 26/2 Vildthakkebøf med bacon & stegte løgringe, kartofler, rysteribs og champignon a la creme
Onsdag 27/2 Kylling i aspargessauce med persillekartofler
Torsdag 28/2 Kogt torsk med sennepssauce, torskerogn, bacon & æg og kartofler

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 65,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 65,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 65,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 75,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort
Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok