Dagens ret2018-12-01T12:09:56+00:00

DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Lørdag 1/12
Søndag 2/12
Helstegt pestomarineret svinemørbrad med spinatmuffins og cherrytomat med timian. Hertil flødekartofler med hvidløg og muskatnød
Mandag 3/12 Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
Tirsdag 4/12 Boller i karrysauce med mangochutney og rispilaf
Onsdag 5/12 Vildthakkebøf med bacon, rysteribs, champignon a la creme og kartofler
Torsdag 6/12 Grillet laks med sesamfrø, flødestuvet spinat og kartofler
Fredag 7/12 Forloren hare med bacon, flødesauce, ribsgelé og kartofler
Lørdag 8/12
Søndag 9/12
Kalvefilet stegt rosa med pesto. Hertil porregratin, ovnbagte rodfrugter og sauce moutarde
Mandag 10/12 Krebinetter med stuvet vinterkål og persillekartofler
Tirsdag 11/12 Urtepaneret kyllingebryst med ratatouille og frisk pasta
Onsdag 12/12 Lasagne med tomat og aubergine. Hertil råkostsalat
Torsdag 13/12 Fiskefrikadeller med remouladesauce og rejer. Hertil dildkartofler
Fredag 14/12 Bøf stroganoff med bacon & champignon. Hertil kartoffelmos
Lørdag 15/12
Søndag 16/12
Braiseret oksesteg med persille & rødvin, små champignoner og sukkerglaserede løg, rødvinssky og ovnstegte kartofler
Mandag 17/12 Kogt kylling med porre og gulerod, flødepeberrodssauce og kartofler
Tirsdag 18/12 Stegt kalvelever med bacon & bløde løg, kartofler, flødesauce og asier
Onsdag 19/12 Revelsben med æble & sveske, rødkål, skysauce og kartofler
Torsdag 20/12 Kogt laks med grønne asparges, champagnesauce og kartofler
Fredag 21/12 Enebærgryde med appelsinsalat og mynte. Hertil bagt kartoffelmos
Lørdag 22/12
Søndag 23/12
¼ stegt and med æble og ribsgelé, svesker, rødkål, kartofler og andesky
Mandag 24/12 Lukket  *** Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! ***
Tirsdag 25/12 Lukket
Onsdag 26/12 Lukket
Torsdag 27/12 Kåldolmere med persillechampignon, muskatflødesauce og kartofler
Fredag 28/12 Boeuf bourguignon med urter, rødvin og kartoffelmos. Hertil asier
Lørdag 29/12
Søndag 30/12
Glaseret skinke med ovnbagte rodfrugter, gulerod-porresalat og flødekartofler
Mandag 31/12 Kogt torsk med torskerogn, kogt æg og bacon med løg. Hertil kartofler og sennepssauce
Tirsdag 1/1 Lukket  *** GODT NYTÅR! ***

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 65,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 65,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 65,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 75,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort

OBS: Online bestillinger skal være bestilt mindst 1 time før ved afhentning. Ved levering samme dag skal vi have din ordre inden kl. 12. Vi holder lukket d. 24.-25. & 26. december. Afbryd

Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok