Dagens ret2018-08-17T16:46:42+00:00

DAGENS RET FRA KR. 58,-

DAGENS DESSERT KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder, og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Onsdag 1/8 Kalkunfrikadeller med urter, stuvet sommerkål og kartofler
Torsdag 2/8 Grillet laks med grønne asparges i baconsvøb, hokkaidosauce og frisk pasta
Fredag 3/8 Mørbradbøf med bløde løg & champignon, skysauce, kartofler og agurkesalat
Lørdag 4/8
Søndag 5/8
Helstegt kalvefilet med broccoli, gulerod og asparges. Hertil ovnstegte rosmarinkartofler og dijonsauce
Mandag 6/8 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Tirsdag 7/8 Bankekød med kartoffelmos og asier
Onsdag 8/8 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
Torsdag 9/8 Fiskefrikadeller med rejesauce og dildkartofler
Fredag 10/8 Marineret svinemørbrad med bacon om, skovsvampesauce og röstikartofler
Lørdag 11/8
Søndag 12/8
Rosastegt oksefilet med dybstegte løgringe, små timiantomater, bearnaisesauce og timiankartofler
Mandag 13/8 Urtepaneret kyllingebryst med ratatouille og frisk pasta
Tirsdag 14/8 Spareribs med barbecuesauce og flødekartofler med hvidløg og coleslaw
Onsdag 15/8 Paneret svinekotelet med stuvet spinat, kartofler og gulerodskompot
Torsdag 16/8 Kogt laks med hollandaisesauce, dampede rodfrugter og persillekartofler
Fredag 17/8 Stroganoff med champignon & bacon, kartoffelmos og asier
Lørdag 18/8
Søndag 19/8
Kalvetyksteg stegt som vildt med salvie, rosmarin & bacon, waldorfsalat, ovnstegte kartofler og vildtflødekartofler
Mandag 20/8 Biksemad med spejlæg, bearnaisesauce og rødbeder
Tirsdag 21/8 Kalvehjerter i flødesauce med mos og rysteribs
Onsdag 22/8 Hakkebøf med ovnbagte rodfrugter, bearnaisesauce og stegte peberkartofler
Torsdag 23/8 Laks og lyssej med hvidvinsurtesauce, dild, rejer og pasta
Fredag 24/8 Svinekæber i flødesauce med tyttebær og kartoffelmos
Lørdag 25/8
Søndag 26/8
Sennep- og faringlaseret skinke med gulerod-porre-salat og flødekartofler med muskat og hvidløg
Mandag 27/8 Kogt kylling med aspargessauce og persillekartofler
Tirsdag 28/8 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, kartofler, flødesauce og asier
Onsdag 29/8 Forloren skildpadde med sherry, æg og små frikadeller. Hertil flutes
Torsdag 30/8 Laksefarseret rødspættefilet med hummersauce, krebsehaler og dildkartofler
Fredag 31/8 Stegt kylling med stegt persille, skysauce, kartofler og rabarberkompot

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 65,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 65,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 65,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 75,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort
Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok