DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Onsdag 1/1 LUKKET *** Godt Nytår! ***
Torsdag 2/1 Boller i karry med mangochutney og ris
Fredag 3/1 Forloren hare med ribsgelé, flødesauce og kartofler
Lørdag 4/1
Søndag 5/1
Marineret svinemørbrad med svøb af bacon, porresoufflé, timiantomater og flødekartofler
Mandag 6/1 Lasagne med aubergine og tomat. Hertil salat
Tirsdag 7/1 Stegt kalvelever med flødesauce, bacon, løg og kartofler
Onsdag 8/1 Krebinetter med stuvet spinat, gulerødder og kartofler
Torsdag 9/1 Fiskefrikadeller med dildkartofler og remouladesauce
Fredag 10/1 Sigøjnerkotelet med peberfrugt, perleløg, tomatsauce og ris
Lørdag 11/1
Søndag 12/1
Kalvefilet stegt rosa med pesto, ovnbagte rodfrugter og pommes Anna
Mandag 13/1 Karrygullasch med banan & porre. Hertil rispilaf
Tirsdag 14/1 Sprængt oksebryst med peberrodssauce og dampede grøntsager
Onsdag 15/1 Stegt flæsk med persillesauce, rødbeder og kartofler
Torsdag 16/1 Grillet laks med sesamfrø, stuvet spinat og kartofler
Fredag 17/1 Bøf stroganoff med champignon, kartoffelmos og asier
Lørdag 18/1
Søndag 19/1
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og champignon. Hertil ovnstegte kartofler og rødvinssauce
Mandag 20/1 Gule ærter med flæsk, pølse og sennep
Tirsdag 21/1 Kalvefrikassé med persille og kartofler
Onsdag 22/1 Kalkun cordon bleu med ost & skinke, tomatsauce og kartoffelrösti
Torsdag 23/1 Kogt laks og lyssej i urtesauce. Hertil pasta
Fredag 24/1 Kyllingebryst med serranoskinke, asparges, rösti og bearnaisesauce
Lørdag 25/1
Søndag 26/1
Rosastegt kalvetyksteg med rosmarin. Hertil champignon, vildtflødesauce og waldorfsalat
Mandag 27/1 Kamben stegt med barbecue. Hertil coleslaw og bådkartofler
Tirsdag 28/1 Kogt kylling med aspargessauce og kartofler
Onsdag 29/1 Flødegullasch med rodfrugter. Hertil kartoffelmos
Torsdag 30/1 Laksefrikadeller med hummersauce og kartofler
Fredag 31/1 Stegt and med fennikel, kartofler og orangesauce

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort