Dagens ret2019-04-01T15:13:48+00:00

DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Mandag 1/4 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Tirsdag 2/4 Kålrouletter med fløde-muskatsauce, bagt rødbede og kartofler
Onsdag 3/4 Boller i karry med mangochutney og ris
Torsdag 4/4 Kogt laks med hollandaisesauce, rodfrugter & persille og kartofler
Fredag 5/4 Stegt kalvelever m/ bløde løg & bacon, kartofler, flødesauce og asier
Lørdag 6/4
Søndag 7/4
Kalvetyksteg stegt som vildt med bacon, salvie og rosmarin. Hertil waldorfsalat, vildtflødesauce & tranebær og ovnstegte kartofler
Mandag 8/4 Hjerter i flødesauce med rodfrugtmos
Tirsdag 9/4 Forloren hare med bacon, flødesauce, ribsgelé og kartofler
Onsdag 10/4 Kogt oksespidsbryst med porre, gulerod & rosenkål og flødepeberrodssauce
Torsdag 11/4 Fiskefrikadeller med remouladesauce, rejer og dildkartofler
Fredag 12/4 Stroganoff med champignon & bacon, kartoffelmos og asier
Lørdag 13/4
Søndag 14/4
Oksefilet stegt rød med krydderurter, farseret tomat og haricots verts, peberstegte kartofler og bearnaisesauce
Mandag 15/4 Vildtstegt nakkefilet med timiansauce, stegte kartofler og rysteribs
Tirsdag 16/4 Karrygullasch med gulerod, champignon og banan, frisk mango med mynte og ris
Onsdag 17/4 Spareribs med barbecuesauce, flødekartofler med hvidløg og coleslaw
Torsdag 18/4 Grillet laks med stuvet spinat og kartofler
Fredag 19/4 Glaseret skinke med stuvet grønkål og brune kartofler
Lørdag 20/4
Søndag 21/4
Marineret svinemørbrad med svøb af bacon. Hertil porresoufflé, timian-cherrytomater og flødekartofler med rød peberfrugt
Mandag 22/4 Lasagne med tomat & aubergine. Hertil råkostsalat
Tirsdag 23/4 Krebinetter med stuvet blomkål, gulerødder og persillekartofler
Onsdag 24/4 Chili con carne med kidneybønner, tacoskaller, salat og creme fraiche
Torsdag 25/4 Laksefarseret rødspættefilet med grønne asparges, hummersauce og dildkartofler
Fredag 26/4 Oksegullasch med mos og asier
Lørdag 27/4
Søndag 28/4
Pestomarineret kalvemørbrad med baconsvøbte haricots verts, grilltomat, grøn pebersauce med dijonsennep. Hertil rösti
Mandag 29/4 Svinekæber i flødesauce med tyttebær og kartoffelmos
Tirsdag 30/4 Stegt flæsk med kartofler, persillesauce og rødbeder

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert kr. 29,-
Se også butikkens menukort

OBS: Vi tager ikke flere bestillinger på catering, mellem smørrebrød & sandwich til påskelørdag og 1. påskedag. Afbryd

Der anvendes cookies for at sikre den bedst oplevelse af websitet. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Ok