DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Lørdag 1/6
Søndag 2/6
Barbecueben med coleslaw og flødekartofler med hvidløg & muskat
Mandag 3/6 Boller i karry med løse ris og mangochutney
Tirsdag 4/6 Krebinetter med stuvede ærter & gulerødder. Hertil kartofler
Onsdag 5/6 Valgflæsk med kartofler, persillesauce og rødbeder
Torsdag 6/6 Fiskefrikadeller med dild, grønne asparges svøbt i bacon og hertil limesauce
Fredag 7/6 Stroganoff med champignon & bacon. Hertil kartoffelmos
Lørdag 8/6
Søndag 9/6
Oksetyndstegsfilet stegt rød. Hertil ovnbagte rodfrugter, bearnaisesauce og kartoffelrösti
Mandag 10/6 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, kartofler og flødesauce
Tirsdag 11/6 Svensk pølsegryde med tomat, spejlæg og purløg
Onsdag 12/6 Frikadeller med stuvet spidskål, ovnbagt pastinakrod og kartofler
Torsdag 13/6 Grillet laks med broccoli, pasta og basilikumsauce
Fredag 14/6 Kyllingebryst stegt med bacon & salvie, sauce choron og stegte kartofler
Lørdag 15/6
Søndag 16/6
Rosastegt kalvetyksteg. Hertil broccoli og timianstegte cherrytomater, dijonsauce og persillekartofler
Mandag 17/6 Mørbradbøf med bacon og grønne asparges, champignon a la creme og kartofler
Tirsdag 18/6 Kogt kylling med karrysauce, frisk mangofrugt, mandler og rispilaf
Onsdag 19/6 Lasagne med tomat og basilikum, hertil råkostsalat
Torsdag 20/6 Stegt makrel med stuvet blomkål, kartofler og fennikelsalsa
Fredag 21/6 Forloren hare med kartofler, flødesauce og ribsgelé
Lørdag 22/6
Søndag 23/6
Farseret svinemørbrad med soltørrede tomater og persille, svøbt i bacon. Hertil haricots verts og champignon, skovsvampesauce og ristede kartofler
Mandag 24/6 Italienske kødboller i tomatsauce. Hertil pasta
Tirsdag 25/6 Kalvefrikassé med persille og nye kartofler
Onsdag 26/6 Glaseret sprængt oksebryst med forårsløg, gulerod og sursød sauce
Torsdag 27/6 Laksefarseret rødspættefilet med rejesauce og dildkartofler
Fredag 28/6 Boeuf bourguignon med urter og rødvin, hertil kartoffelmos og asier
Lørdag 29/6
Søndag 30/6
Rosastegt kalvefilet med friske grøntsager, rosmarinkartofler og rødvinssauce

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort