DAGENS RET FRA KR. 59,-

DAGENS DESSERT FRA KR. 29,-

Udover dagens ret har vi hver dag også en fast middagsret. Se dem nederst på siden.

DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN

Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.

Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.

Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert.
Tirsdag 1/10 Hasselbagt kyllingebryst med spinat & ost, kartofler og orangesovs
Onsdag 2/10 Krebinetter med stuvet spidskål, gulerødder og kartofler
Torsdag 3/10 Fiskefrikadeller med dild, grønne asparges svøbt i bacon, limesauce og kartofler
Fredag 4/10 Forloren hare med kartofler, flødesauce og ribsgelé
Lørdag 5/10
Søndag 6/10
Hamburgerryg med flødestuvet grønkål, hvide og brunede kartofler samt sennep
Mandag 7/10 Stegt kalvelever med bløde løg & bacon, kartofler, flødesauce og asier
Tirsdag 8/10 Kalvesauté med tomat & hvidløg, champignon og rodfrugter. Hertil kartoffelmos
Onsdag 9/10 Græsk farsbrød med stegte kartofler, tzatziki og tomatsauce
Torsdag 10/10 Stegt rødspætte med persillesovs, citron og kartofler
Fredag 11/10 Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Lørdag 12/10
Søndag 13/10
Kalvetyksteg stegt som vildt med bacon, salvie & rosmarin. Hertil waldorfsalat, vildtflødesauce, rysteribs og ovnstegte kartofler
Mandag 14/10 Gule ærter med medister og flæsk
Tirsdag 15/10 Enebærgryde med markchampignon, bagt kartoffelmos og appelsinsalat
Onsdag 16/10 Indbagt oksekød med rosiner, chili & nødder, gulerodssalat og flødekartofler
Torsdag 17/10 Laksefarseret rødspættefilet med grønne asparges, hummersauce og kartofler
Fredag 18/10 Stroganoff med champignon & bacon. Hertil kartoffelmos
Lørdag 19/10
Søndag 20/10
Svinekæber i flødesauce med ribs og rodfrugtmos
Mandag 21/10 Svensk pølsegryde med tomat og purløg
Tirsdag 22/10 Paneret svinekotelet med stegte grøntsager, ris og tomatsovs
Onsdag 23/10 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
Torsdag 24/10 Grillet laks med broccoli, basilikumsauce og kartofler
Fredag 25/10 Hakkebøf med bløde løg, asier og kartoffelmos
Lørdag 26/10
Søndag 27/10
Gammeldags oksesteg braiseret med persille, champignon og rødvin. Hertil ovnstegte kartofler, glaseret løg og tyttebær
Mandag 28/10 Forloren skildpadde med sherry, æg og små frikadeller. Hertil flutes
Tirsdag 29/10 Sprængt kyllingebryst med urter, flødepeberrodssauce og kartofler
Onsdag 30/10 Flæskesteg med rødkål, skysovs og kartofler
Torsdag 31/10 Kulmule med karry, kokosmælk og porre. Hertil ris

NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE

Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert til kun kr. 29,-

DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896

Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.

Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.

Og som garanti for det velkendte har vi også traditionelle danske middagsretter på menuen alle hverdage. De er lige som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor — eller i vores tilfælde — som farfar lavede dem. Du kan se vores faste daglige middagsretter nederst på siden. Her er det altid samme ret på samme ugedag.

MIDDAGSRETTER FRA KR. 59,-

Mandag Hakkebøf med løg, bearnaice og stegte grønsager kr. 69,-
Tirsdag Mørbradgryde med ris kr. 69,-
Onsdag Biksemad med rødbeder kr. 59,-
Torsdag 1/2 kylling med flødesauce, kartofler og agurkesalat kr. 69,-
Fredag Wienerschnitzel med råstegte kartofler kr. 79,-
Alle dage Dagens dessert Fra kr. 29,-
Se også butikkens menukort