PÅSKEPLATTE & PÅSKEBORD
Påskemenu
Butikken er åben alle påskedage kl. 9.00 – 15.00
Påskeplatte
Karrysild m. æg, kapers & løg
Fiskefilet m. remoulade, citron & dild
Fersk røget laks med røræg
Hønsesalat m. bacon
Roastbeef m. remoulade & ristede løg
Frikadeller m. hjemmelavet rødkål & agurkesalat
Vesterhavsost m. abrikoskompot og ristede nødder
Kr. 189,-
Påskebord
Karrysild m. æg, kapers & løg
Marinerede sild m. kapers & løg
Varmrøget laks m. sauce verte
Fiskefilet m. remoulade, citron & dild
Æg & rejer m. dildmayonaise
Leverpostej m. bacon, champignoner & rødbeder
Roastbeef m. remoulade, ristede løg & peberrod
Tarteletter m. høns i asparges
Ostebord m. 3 slags europæiske oste
Hertil dadler, druer & grønt
Kr. 259,-
Minimum 6 kuverter
Der kan ændres i platten og påskebordet efter ønske.
Ligeledes kan platten laves som buffet for kr. 10,- ekstra pr. kuvert,
dog fra mindst 5 kuverter.
Eventuelle tilvalg til Påskemenu
Brød, smør, fedt samt kiks til ost | 25,- |
Æg og rejer m. mayonaise, citron & dild | 30,- |
Rejer m. mayonaise & dild | 40,- |
Gravad laks m. rævedressing | 40,- |
Ferskrøget laks m. røræg | 40,- |
Lammeculotte m. bagte cherry tomater & tzatziki | 45,- |
Leverpostej m. bacon, champignoner & rødbeder | 30,- |
Mørbrad m. skovsvampecreme | 35,- |
Frikadeller m. surt | 25,- |
Bestil påskemenu