KOLDT BORD

Det lille kolde bord

Karrysild med hårdkogt æg, kapers og løg
Ferskrøget laks med røræg, dild og asparges
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Roastbeef med remoulade, sprøde løg, peberrod
Frikadeller med rødkål og surt
To slags europæiske oste med tilbehør

Pris: 169 kr.

KOLDT BORD

Det traditionelle kolde bord

Marineret sild med løg og kapers
Karrysild med hårdkogt æg, kapers og løg
Ferskrøget laks med røræg, dild og asparges
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Frikadeller med kartoffelsalat og surt
Roastbeef med remoulade, sprøde løg, peberrod
Mørbradbøf med bløde løg, bacon og surt
Tarteletter med høns i asparges
Tre slags europæiske oste med tilbehør

Pris: 249 kr.

KOLDT BORD

Det danske kolde bord

Stegte sild med løg og kapers
Dildsild med blomsterkapers
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med rævesauce
Sprødstegt flæskesteg med rødkål, surt og svesker
Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
Hønsesalat med bacon og ananas
Roastbeef med kartoffelsalat
Tre slags europæiske oste med tilbehør

Pris: 259 kr.

TILVALG

De kolde borde kan suppleres med

  • Brød & smør kr. 25,-
  • Christiansø sild med cremefraiche og purløg kr. 30,-
  • Varmrøget laks med sauce verte kr. 45,-
  • Æg med rejer kr. 25,-
  • Rejer med mayonnaise kr. 35,-

EKSTRA

Bemærkninger

De kolde borde kan ændres efter ønske.
Det er muligt at tilvælge / bytte retter fra de andre kolde borde.

Buffet - Th Sørensen

VÆLG DIN FAVORIT

Bestil nu

    Bestilling
    Tilvalg
    Brød og smør kr. 25,-
    Christiansø sild kr. 30,-
    Varmrøget laks med sauce verte kr. 45,-
    Æg med rejer kr. 25,-
    Rejer med mayonnaise kr. 35,-
    Minimum 8 kuverter
    Ønskes bestilling til samme dag, ring til os på tlf: 3295 0276

    Bemærk, at afbestilling skal ske senest 48 timer inden afhentning / levering ellers er bestillingen bindende.

    Ved afsendelse af din bestilling, giver du samtykke til at Th Sørensen må behandle og opbevare dine oplysninger. Læs mere i vores persondatapolitik