KOLDT BORD
Det lille kolde bord
Karrysild med hårdkogt æg, kapers og løg
Ferskrøget laks med røræg, dild og asparges
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Roastbeef med remoulade, sprøde løg, peberrod
Frikadeller med rødkål og surt
To slags europæiske oste med tilbehør
Pris: 169 kr.
KOLDT BORD
Det traditionelle kolde bord
Marineret sild med løg og kapers
Karrysild med hårdkogt æg, kapers og løg
Ferskrøget laks med røræg, dild og asparges
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Frikadeller med kartoffelsalat og surt
Roastbeef med remoulade, sprøde løg, peberrod
Mørbradbøf med bløde løg, bacon og surt
Tarteletter med høns i asparges
Tre slags europæiske oste med tilbehør
Pris: 249 kr.
KOLDT BORD
Det danske kolde bord
Stegte sild med løg og kapers
Dildsild med blomsterkapers
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Gravad laks med rævesauce
Sprødstegt flæskesteg med rødkål, surt og svesker
Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
Hønsesalat med bacon og ananas
Roastbeef med kartoffelsalat
Tre slags europæiske oste med tilbehør
Pris: 259 kr.
TILVALG
De kolde borde kan suppleres med
- Brød & smør kr. 25,-
- Christiansø sild med cremefraiche og purløg kr. 30,-
- Varmrøget laks med sauce verte kr. 45,-
- Æg med rejer kr. 25,-
- Rejer med mayonnaise kr. 35,-
VÆLG DIN FAVORIT