DAGENS RET FRA KR. 75,-
DAGENS DESSERT FRA KR. 35,-
DAGENS RET: GOD, DANSK MAD TIL AMAGER OG OMEGN
Hver dag laver vi god, gammeldags dansk mad til Amager og omegn. Dagens ret hos Th Sørensen er traditionel dansk mad, hvor vi kræser for både smagen og kvaliteten. På vores månedlige liste finder du altid velkendte retter, der er lavet efter vores familiefirmas stolte traditioner for gennemført håndværk.
Se dagens ret på listen herunder og bestil den på tlf.: 3295 0276 mellem kl. 8 og 15 eller i butikken på Amagerbrogade 41.
Maden anrettes i en middagsbakke. Ring på tlf. 3295 0276 gerne inden klokken 10.00 samme dag, hvis du ønsker maden separat anrettet og til flere kuverter. Kr. 10 pr. ekstra kuvert. | |
---|---|
Fredag 1/11 |
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce |
Lørdag 2/11 Søndag 3/11 |
Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce |
Mandag 4/11 | Boller i karry med mangochutney og ris |
Tirsdag 5/11 | Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler |
Onsdag 6/11 | Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler |
Torsdag 7/11 | Grillet laks med hokkaidosauce, dagens grønt og kartofler |
Fredag 8/11 |
Forloren hare med bacon, flødesauce, ribsgelé og kartofler |
Lørdag 9/11 Søndag 10/11 |
¼ and med rødkål, sauce og ovnstegte timiankartofler. Hertil æble og gelé. Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum |
Mandag 11/11 | Brændende kærlighed med rødbeder |
Tirsdag 12/11 | Hakkebøf med stegte kartofler, rodfrugter og bearnaisesauce |
Onsdag 13/11 | Koteletter i fad med ris |
Torsdag 14/11 | Pasta linguini med store rejer i cremet hummersauce, asparges, spinat, tomat og parmesan
Eller: Biksemad med spejlæg og rødbeder |
Fredag 15/11 | Mørbradgryde med løse ris |
Lørdag 16/11 Søndag 17/11 |
Svinekæber i flødesauce med tyttebær og kartoffelmos med rodfrugter |
Mandag 18/11 | Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder. Hertil kartofler |
Tirsdag 19/11 | Stegt kalvelever med bacon, sauce og kartofler |
Onsdag 20/11 | Medister med stuvet grønkål og kartofler |
Torsdag 21/11 | Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og dagens grønt |
Fredag 22/11 | Mørbradbøf med bløde løg, stegte kartofler og bearnaisesauce |
Lørdag 23/11 Søndag 24/11 |
Gammeldags oksesteg med persille & champignon. Hertil glaserede løg, bønner, råstegte kartofler og rødvinssauce |
Mandag 25/11 | Skipperlabskovs med rødbeder og purløg |
Tirsdag 26/11 | Frisk pasta i cremet svampesauce med kylling |
Onsdag 27/11 | Forloren hare med bacon. Hertil kartofler, flødesauce og ribsgelé |
Torsdag 28/11 | Laksefrikadeller med kartofler, dagens grønt og hummersauce
Eller: Biksemad med spejlæg og rødbeder |
Fredag 29/11 | Wienerschnitzel med stegte kartofler, ærter og brun sauce |
Lørdag 30/11 Søndag 1/12 |
Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder |
NYE RETTER HVER MÅNED OG MASSER AF GENGANGERE
Hver måned laver vi en ny liste med dagens ret, så den passer til sæsonen, og vi sikrer os naturligvis, at de mest veletablerede livretter går igen måned efter måned. Et andet fast element er fisk hver torsdag: en let måde at få en velsmagende fiskeret. Lørdag og søndag tilbyder vi en ekstra lækker ret, typisk steg, med alt det tilbehør, der hører sig til. Så kan du roligt se frem til en god, gedigen lørdags- eller søndagsmiddag. Husk også dagens dessert fra kun kr. 35,-
DANSK MAD TIL AMAGER SIDEN 1896
Vi er stolte af at have været den lokale leverandør af god dansk mad til Amager siden 1896. Det er den tradition, vi fortsætter hver eneste dag året rundt, når vores faglærte personale laver dagens ret.
Af og til sætter vi en ret på menuen, som ikke er klassisk dansk i sin oprindelse, men vi sørger for, at det aldrig kommer for langt væk fra det, du kender. Tradition og ordentligt håndværk vil altid være vigtigere for os end tilfældige modeluner.
Vores traditionelle danske middagsretter er lige, som de skal være: gedigne middagsretter, som mormor (eller i vores tilfælde som farfar) lavede dem. Se også vores øvrige menu i butikken. Her finder du bl.a. smørrebrød, lune frikadeller, sandwich og salater.
Se butikkens menukort. Klik på knappen herunder.