GODT NYTÅR
Opvarmnings vejledning til nytårsmenu
SUPPEN
Hummerbisquen opvarmes i en gryde.
Jomfruhummerhaler og asparges tilsættes de sidste par minutter.
FORRETTEN
Forretten er færdig lavet og skal bare anrettes på tallerknen.
Brødet opvarmes i ovnen i 5 min på 200 grader.
HOVEDRETTEN
Oksemørbraden sættes i forvarmet varmlufts ovn ved 200 grader i 25-30 min. og skal trække overdækket ca. 10 min. inden udskæring.
Ved brug af stegetermometer skal kernetemperaturen
være 53 (rød) 56 (medium). Vi beregner ca. 200 g. pr. kuvert.
Pommes Anna sættes ind i ovnen overdækket med stanniol i ca. 15-20 min mens kødet trækker.
Aspargesbroccoli, gulerødder og østershatte varmes i ovnen i ca. 7 min.
Saucen varmes op i en gryde under oprøring.
Det hele anrettes på en tallerken.
DESSERT
Isen tages ud af fryseren 5 min. før servering og tages ud af formen.
Isen anrettes i nøddekurven og pyntes af med chokolade
og hindbærcoulis samt mynte.